ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Antonios Karatzis

Λαμπρή εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Ομίλου Καράτζη

Ιστορική βραδιά για τον Όμιλο – Συγκινητικές αναφορές στον Μιλτιάδη Καράτζη

Παρουσία υπουργών, βουλευτών, αυτοδιοικητικών παραγόντων, φορέων και πλήθους κόσμου, ο Όμιλος Καράτζη γιόρτασε τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του.

Και ήταν όλοι εκεί σε μια ιστορική στιγμή του Ομίλου, για να τιμήσουν με την παρουσία τους και το ζεστό χειροκρότημά τους το όραμα του αείμνηστου Μιλτιάδη Καράτζη που όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά ολοένα και γιγαντώνεται. Και ο ίδιος ο Όμιλος Καράτζη, μέσα από αυτή τη ζεστή εκδήλωση να δείχνει για μια ακόμα φορά πέρα από μια εταιρεία – ηγέτιδα στον τομέα της, είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των διευθυντικών στελεχών και τις βραβεύσεις, ενώ οι ομιλίες του προέδρου του Ομίλου κ. Αντώνη Καράτζη, της κα. Νανάς Καράτζη και του Γενικού Διευθυντή Κωνσταντίνου Αρχοντάκη διακόπηκαν πολλές φορές από το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Το βίντεο που προβλήθηκε για τα 50 χρόνια του Ομίλου, συγκίνησε και ενέπνευσε, ενώ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι ευχές από τους καλεσμένους προς την διοίκηση και το προσωπικό του Ομίλου έκλεισε το κυρίως μέρος της εκδήλωσης, η οποία συνεχίστηκε με κρητική μουσική και παραδοσιακούς χωρούς, λαϊκό πρόγραμμα το οποίο κορυφώθηκε με την εμφάνιση του Πάνου Κιάμου που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή βραδιά:

Το συγκινητικό βίντεο για τα 50 χρόνια του Ομίλου Καράτζη: