ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

  • Διευρυμένη παρουσία σε διεθνείς αγορές
  • Εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο στην Ευρώπη

Croppy Solutions S.L.

Η Croppy Solutions ειδικεύεται στα προϊόντα αγροτικής συσκευασίας, αποτελώντας βασικό hub διανομής και προώθησης κυρίως των προϊόντων της Καράτζη ΑΕ αλλά και διαφόρων άλλων brands προϊόντων γεωργίας και συσκευασίας στην ισπανική αγορά. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Valladolid.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Croppy Solutions S.L.
C/ Pozuelo Alto nº10
47008 Valladolid España
Office: +34 983 29 97 18
Fax: +34 983 29 97 18
Contact person: Rodrigo González Pardo
E-mail: [email protected]
Website: www.croppy.es

KARATZI IMPRESE INDUSTRIALI & ALBERGHIERE S.A.

H KARATZI IMPRESE INDUSTRIALI & ALBERGHIERE S.A. αποτελεί εμπορικό υποκατάστημα της Καράτζη ΑΕ στην Ιταλία, προωθώντας αγροτικά προϊόντα και προϊόντα συσκευασίας του Ομίλου καθώς και άλλων τοπικών παραγωγών στην ιταλική αγορά. Με τέσσερα σημεία διανομής και είκοσι πράκτορες η εταιρεία εξασφαλίζει άμεση παράδοση των προϊόντων και ευελιξία συμφωνιών, σε περισσότερους από 400 πελάτες σε τοπικό επίπεδο. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην πόλη Piacenza.

Στοιχεία Επικοινωνίας

KARATZI IMPRESE INDUSTRIALI & ALBERGHIERE S.A.
Via Verdi, 46a – 29121 Piacenza (IT)
P.IVA : 01762610333
Office: +39 052 333 78 28
Fax: +39 052 333 54 56
Contact person: Marco SARGIANI
Email: [email protected]
Website: www.karatzis.it

KARATZIS FRANCE

Η εταιρεία Karatzis France είναι η θυγατρική της ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε. στη Γαλλία. Η Karatzis France προωθεί στη γαλλική αγορά ολόκληρη τη σειρά προϊόντων της ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., είτε πρόκειται για δίχτυα χορτοδεσίας και γενικότερα λύσεις για τη συγκομιδή και τη συντήρηση της σοδειάς, είτε πρόκειται για σακιά, σωληνωτά δίχτυα ή δίχτυ παλεταρίσματος, προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το πακετάρισμα και τη μεταφορά νωπών προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα (πατάτες, κρεμμύδια, φρούτα και λαχανικά). Επίσης εμπορεύεται δίχτυα με εφαρμογή στον ευρύτερο γεωργικό τομέα, την κηπουρική αλλά και στον κατασκευαστικό τομέα. Διαθέτοντας ένα κέντρο διανομής και 3 πωλητές, η εταιρεία παρέχει μεγάλη ευελιξία σε ότι αφορά τους χρόνους παράδοσης εξυπηρετώντας ένα δίκτυο πελατών που ξεπερνά τους 200 σε εθνικό επίπεδο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: +30 6986968813 / +33 (0)6 50 35 90 73
Email: [email protected]

Zeus Packaging Agri Ltd

Η Zeus Packaging Agri Ltd αποτελεί θυγατρική εταιρεία και ένα από τα εμπορικά σημεία διανομής του Ομίλου στην Μεγάλη Βρετανία, με τα κεντρικά γραφεία της να βρίσκονται στην πόλη Hertfortshire. Η δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στην πώληση των προϊόντων αγροτικής συσκευασίας της Καράτζη ΑΕ καθώς και άλλων προϊόντων στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Contact Details
Zeus Packaging Agri LTD
Aspect One
Gunnels Wood Road
Stevenage, Hertfordshire, SG1 2DG, UK
Office: +44 797 33 72 229
Contact person: Nicki Hutton
E-mail: [email protected]
Website: www.zeuspackagingagri.com

Pack Leader Sp. z o.o.

Pack Leader έχει την έδρα της στην πόλη Łódź της Πολωνίας και η δραστηριότητα της επικεντρώνεται στη διανομή διχτυών συσκευασίας του Ομίλου και άλλων αγροτικών προϊόντων στην τοπική αγορά. Με τους αποθηκευτικούς χώρους να φτάνουν τα 1000 τ.μ., η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στους πελάτες της, με μειωμένους και ευέλικτους χρόνους παράδοσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Pack Leader
Pack Leader Sp. z o.o.
Tysiąclecia 17 C street
95-080, Tuszyn
Office: +48 660 028 407
E-mail: [email protected]
Website: www.packleader.pl

BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH

Το 2020 ο Όμιλος Καράτζη επενδύει στην γερμανική εταιρεία BSK & Lakufol Kunststoffe, στο Henfenfeld της Γερμανίας, με την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών. Η μονάδα εξειδικεύεται στην παραγωγή πολυστρωματικών φιλμ ενσίρωσης τελευταίας τεχνολογίας και προσθέτει 4.500 τόνους παραγωγής, σε ετήσια βάση.

Στόχος του Ομίλου είναι η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων αγροτικής συσκευασίας, διευρύνοντας την παρουσία του ομίλου σε νέες αγορές και επεκτείνοντας το πελατολόγιό του. Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Ομίλου έρχεται να προστεθεί η αναβάθμιση του μηχανολογικού του εξοπλισμού, καθώς πραγματοποιήθηκε επίσης η επένδυση και εγκατάσταση ενός extruder τελευταίας τεχνολογίας του οίκου Costruzioni Meccaniche Luigi Bandera SpA.

Επικοινωνία

BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH

Hochstraße 2 D-91239 Henfenfeld Germanyphone: +49 (0) 9151/861-0

fax: +49 (0) 9151/861-45

Email: [email protected]

website: www.bsk-lakufol.de

KARATZIS RUS LTD

Η KARATZIS RUS Ltd ιδρύθηκε στην πόλη Krasnodar της Ρωσίας, ως θυγατρική βάση του Ομίλου Καράτζη ΑΕ. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην προώθηση των προϊόντων του Ομίλου και άλλων μεθόδων συσκευασίας και γεωργικών προϊόντων στην τοπική αγορά και σε γειτονικές χώρες. Στόχος της KARATZIS RUS Ltd αποτελεί η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών με άμεσες, αποτελεσματικές λύσεις για κάθε ανάγκη.

Στοιχεία Επικοινωνίας
KARATZIS RUS Ltd
350037, Russia, Krasnodar region, city: Krasnodar, St. Aeroportovskaya, building 37/1
Office: +7 861 20 33 551
Contact person: Sergei Golovko
E-mail: [email protected]
Website: www.karatzis.ru

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ