ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

Εκτεταμένη παραγωγική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Γερμανία

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

Με κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την αυξημένη παραγωγική αποτελεσματικότητα, η βιομηχανική βάση του Ομίλου Καράτζη περιλαμβάνει 5 εργοστάσια σε Ελλάδα και Γερμανία. Η συνεχής προσήλωση στην καινοτομία, οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και τα υψηλού επιπέδου συστήματα ελέγχου ποιότητας αποτελούν τη βάση της ουσιαστικής υπεροχής του προϊοντικού χαρτοφυλακίου του Ομίλου.

ΜΕΛΙΔΟΧΩΡΙ

Η πρώτη μονάδα παραγωγής του Ομίλου ιδρύθηκε στο Μελιδοχώρι το 1973 και έκτοτε δραστηριοποιείται στην παραγωγή ελαστικών διχτυών τυλίγματος και σε δίχτυα για την προστασία φυτωρίων.

Περισσοτερα

ΛΑΡΙΣΑ

Η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής της Καράτζη ΑΕ βρίσκεται στην Λάρισα, με τις εγκαταστάσεις του να καλύπτουν 29.000 τ.μ. και την ετήσια παραγωγική δυνατότητα να φτάνει τους 18.000 τόνους. Μεταξύ άλλων τα προϊόντα που παράγονται στο εργοστάσιο περιλαμβάνουν δίχτυα γεωργικής χρήσης (σκίασης, αντιανεμικά, μικροκλίματος, δίχτυα για περίφραξη, σιλό και συγκομιδής), δίχτυ οδοποιίας (δόμησης, οδοσήμανσης κ.λπ.), διακόσμησης, αθλητικών εγκαταστάσεων και συσκευασίας φρέσκων τροφίμων (φρούτα, λαχανικά κ.λπ.)

Περισσοτερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η μονάδα Ηρακλείου, βρίσκεται στην Βιομηχανική Περιοχή και αποτελείται από δύο εγκαταστάσεις παραγωγής και ένα κέντρο διανομής. Η δυναμικότητά της φτάνει τους 13.000 τόνους ετησίως και οι εγκαταστάσεις της εκτείνονται σε 20.000 τ.μ. Η δραστηριότητα της περιλαμβάνει την παραγωγή και διανομή σωληνωτών δικτύων, δίχτυα για άχυρο και παλέτες.

Οι εγκαταστάσεις φέρουν πιστοποίηση BRC/IoP, BS EN ISO 9001:2008, BS EN ISO 22000:2005.

Περισσοτερα

PLUSPACK Α.Ε.

Στο πλαίσιο της παραγωγικής δραστηριότητας που λαμβάνει χώρα στο Ηράκλειο, ο Όμιλος έχει προχωρήσει στην ίδρυση της PLUSPACK Α.Ε., η οποία ειδικεύεται σε τεχνικές ανακύκλωσης και μεταποίησης πλαστικών, για τα οποία έλαβε το 2011 το βραβείο Πράσινης Επιχειρηματικότητας από το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Περισσοτερα

ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ