ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Nana Golden Beach Hotel ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της TUI παγκοσμίως

Ένα ακόμη βραβείο για το Nana Golden Beach Hotel του Ομίλου Καράτζη ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η κορυφαία ταξιδιωτική εταιρία TUI. Μέσω των βραβείων TUI Global Hotels Awards, ο όμιλος προβάλλει τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με βάση τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων των επισκεπτών όσον αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενισχύοντας έτσι τη διεθνή προβολή των τουριστικών του συγκροτημάτων. Αυτή η τιμητική διάκριση επισφραγίζει την αποκλειστική συνεργασία μεταξύ του γερμανικού ομίλου TUI και του ξενοδοχείου Nana Golden Beach Hotel εδώ και πολλά χρόνια, τοποθετώντας το ξενοδοχείο στην πρώτη θέση για την Κρήτη, ως το ξενοδοχείο με τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών!

Το Nana Golden Beach Hotel ξεχώρισε για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών του, τον φιλικό και οικογενειακό χαρακτήρα του καθώς και την οικολογική του συνείδηση, παραμένοντας πιστό στην εφαρμογή πρακτικών περιβαλλοντικής διαχείρισης. Τέτοιες διακρίσεις χρησιμεύουν ως κινητήρια δύναμη για την ομάδα του ξενοδοχείου, καθώς προέρχονται απευθείας από τους επισκέπτες και τη συνολική εμπειρία τους στο ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες του Nana Golden Beach επιβραβεύουν το ξενοδοχείο προσφέροντάς του μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, μέσω των δημοφιλών βραβείων TUI.

Το βραβείο αυτό ακολουθεί μια σειρά διακρίσεων που έχει λάβει το ξενοδοχείο από διεθνούς φήμης οργανισμούς, γεγονός που επιβεβαιώνει τις συνεχείς ενέργειες του για την ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου. Το Nana Golden Beach Hotel συνεχίζει να λαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση για τη συνολική παρουσία του στον τουριστικό κλάδο, αποδεικνύοντας ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις της κατηγορίας ξενοδοχείων all inclusive, αποτελώντας σύμβολο ανάπτυξης.

Ο Ηλίας Καλαθάς, Γενικός Διευθυντής των Nana Hotels δήλωσε: «Αυτό το βραβείο είναι μια ισχυρή επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του προσωπικού σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Καράτζη. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας καθώς προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση στους επισκέπτες μας και να τους προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, δείχνοντας παράλληλα τη σημασία της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε ο μεγαλύτερος συνεργάτης των γερμανικών γραφείων της TUI στην Κρήτη και ότι κάθε χρόνο καλωσορίζουμε τον μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών της TUI στο νησί».

Περισσότερα για Nana Golden Beach.

Το Nana Golden Beach, στη Χερσόνησο της Κρήτης, είναι ένας all-inclusive προορισμός για οικογένειες που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτιά του. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου βασίζεται στον αειφόρο τουρισμό και σε πολιτικές που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Η παραλία του βραβεύεται κάθε χρόνο με τη Γαλάζια Σημαία, ενώ το ξενοδοχείο έχει λάβει την πιστοποίηση «Green Key» χάρη στις πρωτοβουλίες του για τη βιώσιμη λειτουργία της μονάδας.