PANELLENIC AIRLINES Υπεροχή και ποιότητα για τα ταξίδια σας keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right A united network for your fly in helicopters and private aircrafts keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

PANELLENIC AIRLINES

Η Panellenic Private Aviation παρέχει ιδιωτικές πτήσεις και πολυτελείς ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Ο στόλος της Panellenic διαθέτει αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, πλήρωμα καμπίνας παγκόσμιας κλάσης και κορυφαίες υπηρεσίες πτήσης. Από την απογείωση στην προσγείωση, απο τη Γη στον αέρα, η εμπειρία της Panellenic Private Aviation είναι ένα masterclass στην άνεση και την πολυτέλεια του 21ου αιώνα.

Θυγατρική του Ομίλου Εταιρειών Καρατζής, η Panellenic Private Aviation εδρεύει με υπερηφάνεια στο Ηράκλειο Κρήτης. Ιδρύθηκε ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες αεροπορικής επιχείρησης στην Ελλάδα, ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο στόλο αεροσκαφών και ελικοπτέρων, που προσφέρουν απευθείας πτήσεις από το σπίτι μας στο Ηράκλειο σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Ο στόλος μας διοικείται από ένα εξειδικευμένο πλήρωμα αεροπορίας, το οποίο έχει δεσμευτεί να διασφαλίζει τόσο την ασφάλεια όσο και την ευημερία των επισκεπτών μας. Αποκλειστικό, ιδιωτικό και άκρως εξατομικευμένο, ένα ταξίδι απο την Panellenic Private Aviation συνοδεύεται από επιμελές πλήρωμα καμπίνας, πολυτελείς ανέσεις, καλό φαγητό κατά την πτήση και βοήθεια από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας καθοδηγήσει στα ερωτήματά σας.

Christofi Andrea
TELEPHONE HOTLINE: +357 99 998353
FAX: +30-2810-381400
EMAIL: [email protected]