ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά του Ομίλου KARATZIS S.A. στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Tο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και συγκεκριμένα τα Χειρουργεία, επισκέφθηκε ο Διευθυντής του Εργοστασίου KARATZIS S.A. στη Λάρισα, κος Γιώργης Καράτζης.
Ο κος Γ. Καράτζης ξεναγήθηκε στο χώρο των Χειρουργείων από τον Διοικητή κο Γρηγόρη Βλαχάκη, όπου ο Όμιλος KARATZIS S.A. ανέλαβε τα έξοδα για τη δημιουργία ασφαλούς διαδρομής και μετατροπής της αίθουσας 4 σε αίθουσα για περιστατικά COVID – 19.
Με τη δωρεά αυτή η αίθουσα 4 των Χειρουργείων του Γ.Ν. Λάρισας λειτουργεί αποκλειστικά για ασθενείς με COVID – 19 που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης.
Σημειώνεται ότι από την πρώτη μέρα λειτουργίας της συγκεκριμένης αίθουσας ως COVID – 19 μέχρι και σήμερα, δεκάδες περιστατικά ήδη χειρουργήθηκαν χωρίς να προκαλείται οποιαδήποτε δυσλειτουργία των υπόλοιπων χειρουργείων.
Ο κος Βλαχάκης ευχαρίστησε τον κο Γιώργη Καράτζη για την ουσιαστική αυτή προσφορά και την άμεση ευαισθητοποίηση του Ομίλου KARATZIS S.A. για κάτι τόσο σημαντικό για την περιοχή μας αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Ο κος Γ. Καράτζης από την πλευρά του δήλωσε ότι ο Όμιλος KARATZIS S.A. σε θέματα κοινωνικής ευθύνης έχει δείξει εδώ και χρόνια την ευαισθησία του.
Ως εκ τούτου δε θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στο αίτημα του Γ.Ν. Λάρισας, βλέποντας την υπερπροσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση του COVID – 19 και την προστασία της τοπικής κοινωνίας.