ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση Ομίλου Καράτζη

Βραβεύτηκε ο Όμιλος Καράτζη για την προσφορά του στον Αθλητισμό

Τιμήθηκε για την έμπρακτη και πολυετή προσφορά του από τον Σύλλογο Μαραθονοδρόμων Κρήτης «Ίκαρος»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Μαραθονοδρόμων Κρήτης «Ίκαρος» το πρωί της Κυριακής σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών Κνωσός Παλλάς.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές του Συλλόγου που διακρίθηκαν το 2023. Ειδικότερα, ο Σύλλογος «Ίκαρος» τίμησε τους αθλητές του που διακρίθηκαν στο Σπάρταθλον των 246 χιλιομέτρων, στον 21ο Μινωϊκό Άθλο των 70 χιλιομέτρων, καθώς επίσης και αθλητές του Συλλόγου που διακρίθηκαν στον Μαραθώνιο Αθηνών.

Ταυτόχρονα, στην εκδήλωση τιμήθηκε ως χορηγός ο Όμιλος Καράτζη, για την σημαντική, πολυετή και έμπρακτη προσφορά του στον Αθλητισμό και στον Σύλλογο Μαραθονοδρόμων Κρήτης. Το βραβείο, εκ μέρους του ομίλου Καράτζη, παρέλαβε ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Νίκος Αμοναχάκης.

Τέλος, στην εκδήλωση παγματοποιήθηκε ομιλία από τον ερευνητή Αιγαιακών Γραφών, δρ. Μηνά Τσικριτζή, με θέμα Απαρχές των Ολυμπιακών Αγώνων Μινωικά Αθλήματα και Παιχνίδια, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε με τις νότες του, το μουσικό συγκρότημα ΕΡΑΝ με παραδοσιακή & έντεχνη μουσική καθώς επίσης και ο Κρητικός Καλλιτέχνης Νίκος Δαμιανός.