ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τιμητική βράβευση για την κ. Νανά Καράτζη από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης η εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και βραβεύσεις για Νανά Καράτζη, Γιώργο Παππά και Κωνσταντίνο Τσαγκατάκη

Μια λαμπρή εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκδήλωση με αφορμή την κοπή της πίτας του Σωματείου, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, στο Olympia Palace στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι ύστερα από πρωτοβουλία της Προέδρου του Σωματείου, Κατερίνας Παναγοπούλου, και της συντονίστριας του παραρτήματος, κυρίας Μαρίας Αντωνακάκη, μέρος των εσόδων από την εκδήλωση θα διατεθεί στην μονάδα νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης.

Παράλληλα βραβεύτηκαν η επιχειρηματίας, κα Νανά Καράτζη, ο διακεκριμένος χειρουργός οφθαλμίατρος, κ. Γιώργος Παππάς, καθώς και ο διεθνής αθλητής ποδηλασίας ΑμεΑ, Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης.

Η Νανά Καράτζη παραλαμβάνει το τιμητικό βραβείο από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, παρουσία της Κ. Παναγοπούλου και της Μ. Αντωνακάκη